nyttigt knäckebröd.
Här kommer receptet på ett jätte gott (och nyttigt) knäckebröd!
Passar perfekt som mellanmål, snacks eller "plugg godis".
2 deciliter majsmjöl
1 deciliter solroskärnor
1 deciliter sesamfrö
1/2 deciliter linfrö
1/2 tesked salt
1/2 deciliter rapsolja
Rör ihop ingredienserna och tillsätt 2,5 deciliter kokande vatten.
Ta fram en långpanna och lägg på ett bakplåtspapper.
Smeta ut degen i ett tunt lager och strö över flingsalt.
Innan du sätter in plåten i ugnen: skär ut ca 20 rutor med en slickepott.
Grädda i ugnen, etthundrafemtio grader i ca 1 timme.
Enjoy!
VARNING det är svårt att sluta äta när man väl har börjat !!!!
Passar perfekt som mellanmål, snacks eller "plugg godis".
2 deciliter majsmjöl
1 deciliter solroskärnor
1 deciliter sesamfrö
1/2 deciliter linfrö
1/2 tesked salt
1/2 deciliter rapsolja
Rör ihop ingredienserna och tillsätt 2,5 deciliter kokande vatten.
Ta fram en långpanna och lägg på ett bakplåtspapper.
Smeta ut degen i ett tunt lager och strö över flingsalt.
Innan du sätter in plåten i ugnen: skär ut ca 20 rutor med en slickepott.
Grädda i ugnen, etthundrafemtio grader i ca 1 timme.
Enjoy!
VARNING det är svårt att sluta äta när man väl har börjat !!!!
Kommentarer
Trackback